CADOURI SI TRADIȚII DE CRACIUN PENTRU A FACE CRĂCIUNULUI MAGIC

În ciuda tuturor asteptarilor de cadouri de la Moș Crăciun, ceea ce copiii tăi își vor aminti despre sărbătorile de Craciun nu sunt cadourile sau jucăriile pe care le-au primit, ci mai degrabă tradițiile speciale pe care le-ați făcut împreună ca familie.

Tradițiile sunt cele care fac sărbătorile atât de magice și deși este posibil să aveți deja unele care au fost transmise din copilărie, nu este niciodată prea târziu să începeți o traditie nouă.

Înainte de a ajunge la listă – un memento că unul dintre cele mai importante lucruri este că toată lumea sa fie împreună … ceea ce înseamnă că trebuie să îi mențineți pe toți sănătoși. Nimeni nu vrea să fie bolnav de sărbători, așa că pentru a vă menține familia puternică, asigurați-vă că toată lumea mănâncă bine și primește o mulțime de vitamine și probiotice.

 

TRADIȚII DE SĂRBĂTOARE ÎN JURUL MÂNCĂRII

Coaceți și decorați prajuturi /cookie-urile de sărbătoare:

Aceasta este întotdeauna o activitate preferată de copii, așa că faceți-o – purtați șorțuri de Crăciun, pe care le puteti face cadou, ascultați muzică de sărbători și nu uitați de joaca!

 

Faceți rețete tradiționale de familie: onorați istoria familiei dvs. și coaceți / gătiți orice fel de mâncare specială de familie. Incercati sa faceti impreuna cozonacii, sau orice mancare traditionala

Decorați o casă de turtă dulce: nimic nu vă împiedicăm să faceți tot felul de decoratiuni din turtă dulce, există câteva seturi prefabricate destul de usor de folosit si care vă permit să vă concentrați  cu copiii pe cea mai bună parte: decorarea! Faceti cadouri dulci si experiente memorabile!

 

Beți ciocolată fierbinte: in zilele reci din decembrie, nu există nimic mai bun pentru a vă relaxa si incalzi decat o ceașcă de ciocolată fierbinte.

Faceti cadou un set de cani cu specific de Craciun iar ciocolata va fi si mai buna!

 

TRADIȚII ACASĂ

 

Dansati pe muzica de Craciun: sunt cateva posture de radio care in luna decembrie pun doar muzica de Craciun, sau fa-ti un playlist cu muzica de craciun si dansati impreuna cu toata familia.

Decorați-vă bradul impreuna: indiferent dacă aveti brad natural sau artificial, decorarea bradului împreună ca o familie este ceva ce copiii dvs. isi vor aminti  cu placere peste ani. Serviți dulciuri de sărbători, ciocolată fierbinte sau vin fiert și dați tare muzică de Crăciun.

 

Urmăriți un film de vacanță sau o emisiune specială TV: Unora familiilor le place să vizioneze același film de vacanță în fiecare an, cum ar fi Singur acasa, altora le place in fiecare an sa vada filme noi. Atâta timp cât te-ai îmbrăcat în pijamalele de iarna si sunteti toti impreuna pe canapea, nu poți da greș!

 

Finalizați un puzzle de vacanță: începeți un puzzle cu tematică de vacanță și continuați să lucrați la el pe tot parcursul sezonului – vizați să îl finalizați înainte de Crăciun!

 

Faceti un om de zăpadă: dacă din fericire va fi zapada de Craciun faceti un om de zapada, acesta este un lucru normal pentru copiii tăi … dar când ai construit tu ultima oară un om de zăpadă? Ieșiți in zapada si jucati-va cu bulgari,  Promitem că te va face să te simți din nou copil.

Trimiteți felicitari de Craciun + Creați o carte de Craciun: in trimiterea felicitarilor de Craciun nu este nimic nou, dar suntem aici pentru a vă spune un secret: faceti o felicitare personalizata cu poza familiei! Adunati într-un album foto, o cutie cu amintiri sau o broșură și continuați să adăugați în fiecare an. Puteți adăuga chiar și cateva detalii despre unele dintre amintirile dvs. preferate din acel an. Peste 20 de ani veți avea cea mai uimitoare amintire pe care să o priviți înapoi împreună cu copiii dvs. acum crescuți.

 

Faceți o petrecere langa pomul de Crăciun intr-o zi oarecare: Această tradiție este preferată de copii. Ne place să luăm pizza pe podea, să urmărim un film de Crăciun, apoi să vorbim despre amintirile noastre preferate de Crăciun. Amintirile speciale vor merita cu adevărat.

 

Faceti decorațiuni de Craciun impreuna cu copii: Faceți o sesiune de artizanat de vacanță și faceți decorațiuni DIY pentru casa dvs. – gândiți-vă să tăiați fulgi de zăpadă din hârtie, globuri colorate cu sclipici și reni de hârtie!

 

TRADIȚII DE CADOURI

 

Oferiți sau faceți un ornament anual: faceți (sau cumpărați) câte un ornament de brad pentru fiecare copil în fiecare an. Personalizați ornamentul cu numele lor și anul în curs iar acesta trebuie sa reflecte ceva care reprezintă interesele lor sau experiențele recente – un camion pentru pasionații dvs. de construcții sau Mickey Mouse pentru o vacanță la Disney World. Nu numai că va fi o călătorie specială pe banda de memorie în fiecare an în timp ce schimbați ornamentele, dar veți putea transmite aceste amintiri speciale copiilor dvs. când vor fi mai mari, așa că vor avea deja o colecție începută când își vor impodobii propriul brad de Craciun.

 

Cadouri pentru frați : luați fiecare copil singur pentru o călătorie individuală la magazinul de jucării pentru a cumpăra un cadou pentru frații lor. Asigurați-vă că au  un buget asemanator sau mai bine spus – cereți-i să își folosească banii proprii. Apoi îl pot impacheta și pune sub copac. Urmăriți cât de mândri sunt când își privesc fratele sau sora deschizându-și cadoul!

Alternativ, renunțați complet la cumpărare și puneți-le întrebări despre fiecare frate, cum ar fi „ce vă place la …?”, „Care este amintirea voastră preferată despre ei în acest an?”. Scrieți răspunsurile lor (dacă nu pot ei înșiși) și prezentați fiecărui copil cuvintele amabile ale fraților lor.

 

Secret Santa: Ne plac aceste jocuri distractive de cadouri pentru familiile mari extinse, astfel încât să nu trebuie să cumpărați cadouri pentru fiecare văr, mătușă și unchi. În schimb, desenați nume, astfel încât toată lumea să cumpere pentru o singură persoană . Asigurați-vă că setați o sumă, astfel încât cadourile să fie în același buget.

2 comentarii la „CADOURI SI TRADIȚII DE CRACIUN PENTRU A FACE CRĂCIUNULUI MAGIC”

  1. Bună ziua!
    In 23 octombrie 2021 am comandat câteva cadouri de la site-ul dumneavoastră. Par de calitate și cadoul oferit mi s-au părut drăguț.
    Am primit confirmarea comenzii și de atunci… liniște 😓
    Cadourile le-am comandat pentru sărbătoarea Sf. Mihail și Gavriil.
    As dori să-mi răspundeți, să știu dacă e cazul sa caut in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *