Cadouri pentru pasionatii de cognac by Borealy

Borealy – Cadouri si Bijuterii de lux v-a pregatit o selectie diversificata de cadouri pentru pasionatii de cognac care pot fi oferite la ocazii speciale si aniversari. Selectia include idei de cadouri ca: seturi de pahare din cristal si materiale pretioase pentru servirea cognacului, carti despre istoria cognacului si sortimente rafinate  de cognac care apartin unor branduri de renume international.

Pe Borealy.ro in categoria bauturi fine si accesorii puteti regasi sticle de cognac de prestigiu: Courvoisier XO Imperial, Hennessy Richard, Hennessy Privé, Braastad Chateau De Triac, Remy Martin, Courvoisier Initiale Extra.  Hennessy Richard – Luxury Edition este considerat cel mai  scump si cel mai exclusivist brand de coniac din lume.

Coniacul este o bautura rafinata a carui istorie incepe in orasul pitoresc Cognac din sud-vestul Frantei. Lunga sa istorie poarta amprenta alchimiei rezultate intre struguri si lemnul de stejar. O bautura destinata sa fie servita inn pahare de tip „tupile”si care va fi savurata de cei care apreciaza calitatea si frumosul. Daca va doriti un set de pahare de cognac, va recomandam sa alegeti maiestria specifica produselor made in Italy. Brandul Chinelli si Valenti& Co au creat special pentru iubitorii de cognac seturi de doua sau sase persoane care vor transforma degustarea intr-o adevarata arta. Acestea sunt realizate din cristal de cea mai buna calitate, iar detaliile sunt placate cu argint. Iubitorii de trabuc si de cognac isi vor dori sa detina un set special creat pentru a imbina cele doua pasiuni – Cadou de lux pentru cognac şi trabuc by Chinelli – Made in Italy.

Incalzitoarele de cognac sunt o alegere rafinata si eleganta in materie de cadouri pentru pasionatii de cognac cu care puteti impresiona domnii cu gusturi alese ! Va invitam sa descoperiti peste 20 de modele diferite pe Borealy.ro.

Din gama cadourilor de lux, brandul Credan se distinge prin seturi destinate servirii cognacului ridicate la nivel de arta. Acestea se deosebesc in special datorita calitatii materialelor pretioase folosite, incluzand si aurul de 24 de karate. Brandul Credan a devenit de-a lungul timpului preferatul persoanelor influente ca personalitati politice alese,  regi, printi sau ambasadori. Va recomandam sa oferiti drept cadou setul Cognac Cristal Aurit Cognac Grande Champagne Credan, made in Spain persoanelor care se numara in randul celor cu un anumit statut social.

The Seductive Saga of Cognac Courvoisier XO Imperial este un cadou care include o carte care prezinta detaliat istoria cognacului si pe cei mai renumiti producatori, alaturi de o sticla de coniac vechi de peste 35 de ani cu un buchet unic.

Va invitam sa vizionati si sa achizitionati produsele noastre direct in showroomul nostru din Str. Popa Svu nr. 74, sector 1,. Bucuresti. Puteti beneficia de consultanta personalizata pentru alegerea celui mai potrivit cadou in functie de destinatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *