Colectia de bijuterii Glamour by Borealy

Borealy a lansat doua colectii deosebite de bijuterii pentru anul 2014: Exquisite Dantelle  si Glamour.

Despre colectia Glamour by Borealy se poate spune ca este un tribut adus luxului si stralucirii, specifice accesoriilor pretioase purtate pe covorul rosu la cele mai grandioase evenimente.

Ce au în comun starletele hollywoodiene, galele premiilor Oscar sau Festivalul de la Cannes, balurile venetiene si londoneze, Milano, Paris si Monte Carlo? Grandoarea aparitiilor, desavarsita de cele mai exuberante si ravnite bijuterii, cu care actritele, modelele, vedetele din lumina reflectoarelor isi etaleaza stilul si frumusetea.

Glamourous este cuvantul cheie al noii noastre colectii de accesorii pretioase, dedicata femeii care indrageste stilul haute-couture, îndrazneata, stilata si pe care orice domn si-o doreste la braţul său.

Colectia Glamour va aduce în atentie seturi de bijuterii cu designuri statement, modele elaborate si filigranate, faurite din argint placat cu aur alb si cu incrustatii de diamante de zirconiu si pietre de cristal in elegante nuante, culori si taieturi, totul intr-o armonie ce inspira roialitate si distinctie. Cele mai rafinate toalete de seara sau ocazie vor fi puse in valoare prin aceste cuceritoare bijuterii, pline de bogatie si noblete, astfel incat purtatoarea sa se impuna prin eleganta si lux, stralucind precum cea mai frumoasa regina.

Argint, aur, diamante, cristale cu sclipiri de stele, safire, rubine, smaralde saucu reflexii de chihlimbar, toate acestea isi dau proba luxului si perfectiunii în spectaculoasele bijuterii din colectia Glamour, o declaratie de stil a femeii seducatoare, de inalta clasa!

 Indrazneste sa fii fabuloasa, glamour si exuberanta, etaleaza-ti stralucirea si implineste-ţt visul!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *