Cutia de bijuterii-cufarul de comori al unei femei

Orice femeie are cel putin o caseta in care isi pastreaza intreaga colectie de bijuterii. De cele mai multe ori, aceasta ajunge sa devina un adevarat cufar de comori in miniatura, o poarta catre trecutul ultimilor ani.

O cutie de bijuterii va contine intotdeauna cel putin o bratara, o pereche de cercei ori un colier foarte drag posesoarei sale – fie ca a fost daruit de o persoana apropiata, fie ca a fost cumparat dintr-un loc special. De aceea sunt si pastrate intr-o asemenea caseta. Pentru a le ingriji, a le sti mereu intr-un loc sigur si bine organizate.

In ultima perioada au aparut pe piata din ce in ce mai multe modele de cutii de bijuterii, incat devine foarte dificil ca o femeie sa se limiteze la un singur model. Exista casete din lemn, care imita obiectele de mobilier din perioada medievala, casete din piele pe 3 nivele de sertare si compartimente, cutii de bijuterii din bambus, cutii in forma de comode ori servante, fel de fel de cufere amintind de corabii si pirati, suporturi metalice in forma de silueta de femeie. Si lista poate continua. Pe buna dreptate ca este foarte dificil sa rezisti tentatiei de a nu incepe chiar o colectie de cutii de bijuterii.

De aceea acestea sunt intotdeuna un cadou original si potrivit pentru o femeie; imbina utilul cu esteticul si chiar luxul, daca stam sa ne gandim la acele cutii de bijuterii multi-functionale. Un asemenea cadou o va face sa se simta apreciata, dovedindu-i in acelasi timp gusturile fine ale celui care ofera cadoul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *