Cum ne alegem bijuteriile. Part 3 – fata ovala

Alegerea bijuteriilor rapeste mult timp unei femei. Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tina seama: culoarea, pietrele, stilul -toate sunt importante in alegerea bijuteriilor. La toate acestea se adauga potrivirea bijuteriei cu forma fetei, mai ales cand cautati o bijuterie pe care o veti purta des.

Secretul bijuteriei ideale este sa se potriveasca cu forma decolteului, a fetei si pentru ocazii deosebite cu decoratiile rochiei. Una dintre metodele simple in alegerea unei bijuterii este sa alegeti bijuteria in functie de forma fetei. Sunt patru tipuri diferite de forme ale fetei:ovala,rotunda,patrata si triunghiulara (sau in forma de inima).

Continuam seria posturilor noastre de recomandari despre cum sa va alegeti bijuteriile in functie de forma fetei pe care o aveti. Astazi – cea ovala.

Descriere: Lungimea fetei este aproape cat o latime si jumatate a fetei. Fata este foarte bine si frumos echilibrata, cu pometi proeminenti si forma maxilarului curbata. Fruntea este putin mai lata decat maxilarul.

Cercei: Daca aveti fata ovala, aveti noroc! In general, in acest caz se potriveste orice tip de bijuterie. Pentru a va pune in valoare cat mai bine tinuta, trebuie sa tineti insa cont si de lungimea gatului.Cele mai bune alegeri ar fi cerceii triunghiulari, patrati sau rotunzi. Evitati cerceii foarte lungi, caci vor face fata sa para prea lunga.

Coliere: Sunt recomandate colierele mai groase, la baza gatului. Un colier tip-choker va arata fabulos!
Incercati sa evitati colierele mai lungi, deoarece va vor face fata sa para mai lunga decat este. Lungimea maxima acceptata ar fi cea medie!

Celebritati cu fata ovala :Kate Hudson, Jessica Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *