Cum ne alegem bijuteriile. Part 2 – fata patrata

Alegerea bijuteriilor rapeste mult timp unei femei. Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tina seama: culoarea, pietrele, stilul -toate sunt importante in alegerea bijuteriilor. La toate acestea se adauga potrivirea bijuteriei cu forma fetei, mai ales cand cautati o bijuterie pe care o veti purta des.

Secretul bijuteriei ideale este sa se potriveasca cu forma decolteului, a fetei si pentru ocazii deosebite cu decoratiile rochiei. Una dintre metodele simple in alegerea unei bijuterii este sa alegeti bijuteria in functie de forma fetei. Sunt patru tipuri diferite de forme ale fetei:ovala,rotunda,patrata si triunghiulara (sau in forma de inima).

Asa cum va promiteam postul trecut, astazi va oferim noi sfaturi despre cum sa la alegeti bijueriile daca aveti forma fetei patrata.

Fata patrata

Descriere: Fata este atat de lunga cat si de lata, fruntea este pronuntata, iar linia maxilarului este patrata.

Cerceii: Este recomandat sa fie mici, eventual alungiti sau ovali. Puteti incerca insa si cerceii mari, rotunzi. Avantajeaza aceasta forma a fetei. Mare atentie: evitati-i pe cei compacti si mai ales pe cei patrati! Vor da impresia ca fata este mai lata.
De asemenea, cerceii tip drop (lacrima), curbati sau in forma de unghi sunt o buna alegere pentru ca alungesc fata.

Coliere: orientati-va mai mult catre colierele rotunde sau alungite, cu modele mai mari, pentru a compensa astfel forma fetei.

Celebritati cu fata patrata: Demi Moore, Katie Holmes, Geena Davis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *