Ghidul cadourilor: Lampa Berger

 

Va prezentam cel mai nou produs din gama decoratiunilor de casa by Borealy – Lampa Berger.

Lampa Berger a fost creatia lui Maurice Berger in anul 1980 destinata initial doar pentru purificarea aerului din institutiile medicale. De-a lungul timpului, aceasta a devenit o modalitate eficienta de a purifica aerul cu ajutorului dispozitivului de ardere, care inlatura si combate mirosurile neplacute, lasand in urma esente de parfum. Parfumul unei camere este un aspect de care tindem sa uitam atunci cand decoram o incapere, si se stie ca mirosul este primul lucru care ne leaga de o amintire sau un moment placut petrecut. Totodata, designul lampii Berger a fost modificat, devenind un element de decor extrem de elegant si rafinat, Un must have pentru orice iubitor de decoratiuni de casa !
Pe Borealy.ro puteti regasi cu o impresionanta colectie de decoratiuni de casa apartinand unor branduri italiene cunoscute ca Valenti & Co, Chinelli si altele.
O lampa Berger poate fi cadoul perfect cu ocazia sarbatorilor si un cadou potrivit de  casa noua ! Lampile Berger disponibile pe Borealy.ro sunt realizate din portelan si sticla de cea mai buna calitate, cu un design modern si rafinat.
Pentru iubitorii obiectelor de arta, va recomandam Lampa Berger – 4 Saisons cu un design in stilul renascentist. Lampa Berger – Arabesques  este un model realizat in ultimele tendinte de decorare, intr-o nuanta superba de marsala si pictata manual in stilul baroc.

 

Cum se foloseste Lampa Berger ? Va prezentam in continuare principalii pasi de care trebuie sa tineti cont. Se adauga esenta de parfum în proporie de 2/3 din capacitatea lampii. La prima utilizare se recomanda sa asteptati circa 20 min timp destinat imbibarii fitilului lampii. Aprindeti fitilul si asteptati 2 minute, apoi suflati pentru a putea stinge. Pentru o camera cu suprafata de 8 metri patrati, se lasa timp de maxim 20 min. sa se purifice si sa parfumeze, apoi se acopera cu capacul lampii, pentru a stopa procesul. Puteti muta lampa din camera in camera pentru a asigura efectul in orice incapere. 

       Va invitam in showroomul Borealy pentru vizionarea si achizitionarea produselor noastre unde puteti beneficia de consultanta personalizata din partea specialistilor nostri.

Program: Luni- Vineri 9-18:00.

* Beneficiaza de oferta speciala pentru luna noiembrie pentru comenzile online si in showroomul Borealy,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *