Top 6 Decoratiuni pentru Masa de Paste by Borealy

1. Suport de Caviar Beluga Credan, made in Spain are un design aparte  in forma de ou si este realizat din materiale pretioase: aur, cristal de Bohemia, cristale Swarovski si lemn de esenta nobila. O decoratiune apartinand renumitului producator Credan care va atribui un aer regal oricarei incaperi.

2. Silver Cutlery Set by Chinelli – Made in Italy un set de 24 de tacamuri realizate din argint care poarta amprenta rafinamentului clasic italian. Tacamurile din argint reprezinta expresia luxului suprem, fiind nelipsite de pe mesele regale, aristocratice, intruchipand eticheta, educatia, bunul gust si rafinamentul unei case.

3. Noble Wine Decanter with Swarovski Elements by Chinelli – Made in Italy va transforma experienta savurarii unui vin bun intr-o adevarata arta.  Folosirea unui decantor va asigura aerarea vinului si oxigenarea acestuia coespunzator pentru a permite buchetului de arome sa iasa la suprafata. Pe masa de Paste, un astfel de set este indispensabil ! Designul din cristal de inalta calitate alaturi de cristale swarovski il transforma intr-un obiect decorativ extrem de elegant.

4. Silver Table Candlestick by Chinelli un set care contine un sfesnic din arginti care se pot aseza cinci lumanari. Sfesnicul reprezinta un simbol religios si isi gaseste locul in centrul mesei sau in orice loc al casei,creand o ambianta intima,  Acesta va oferi lumina si stralucire atunci cand este asezat pe mesa de Paste. Puteti completa cu setul Silver Table Decorations care contine un platou din argint pe care se aseaza suportul de betisoare parfumate si un vas pentru depozitarea diverselor obiecte.

5. Vaza Regina Rombo by Chinelli – made in Italy Prezenta unei vaze cu flori pe masa de Paste va oferi prospetime si culoare. Maestrii italieni Chinelli au realizat un model rafinat si incapator din cristal si decorat cu pietre stralucitoare swarovski.

6. Set Pahare si Sfesnic  paharele de sampanie se potrivesc pentru a celebra cele mai importante momente din viata ! Alaturi de o sampanie din foite de aur si in lumina calda a unui sfesnic veti crea o atmosfera deosebita pentru cei dragi.
Profita de 10% reducere la produsele Chinelli utilizand codul Chinelli10 pana pe 17 aprilie
Va asteptam in showroomul Borealy pentru a viziona intreaga colectie de produse Chinelli 
Str. Popa Savu nr. 74, sector 1, Bucuresti

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *