Cadouri pentru barbatul Varsator by Borealy

Trebuie sa gasesti cadoul potrivit pentru EL? Iti recomandam sa consulti mai intai ceea ce spune semnul sau zodiacal. De pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie ii sarbatorim pe toti cei care s-au nascut sub zodia Varsatorului. Borealy – Cadouri si bijuterii va vine in ajutor cu o selectie de cadouri pentru barbatul Varsator.

Pentru ca pune mare pret pe imaginatie, barbatul Varsator va aprecia mereu un cadou inspirat, original si nonconformist. In acelasi timp, iubeste sa fie in pas cu moda, si alege intotdeauna accesorii care sa il ajute sa iasa in evidenta. Culorile sale preferate sunt nuantele de albastru inchis si deschis, gri si beige. Alege un accesoriu in nuantele sale preferate, si vei reusi sa il impresionezi. Daca iubeste sa poarte butoni, iti recomandam sa alegi Butoni TF Est. 1968 Moon Phase au un sistem mobil de afisare a fazelor lunare, respectiv pozitia acesteia fata de Pamant si Soare. Firea sa creativa si visatoare va aprecia un astfel de accesoriu de lux care poarta amprenta marcii elvetiene de renume TF Est.1968. O bratara din piele naturala si argint este un accesoriu modern care poate fi asortat cu usurinta atata tinutelor sport casual pe care prefera sa le adopte, cat si celor mai sofisticate.

Barbatul Varsator este atras de obiectele si lucrurile care arata foarte bine estetic.  Accesoriile Jos Von Arx sunt exclusiviste si create special pentru a veni in ajutorul barbatilor care imbina utilul cu esteticul. Puteti opta pentru un set format dintr-un portofel din piele naturala si o pereche de butoni, in functie de gusturile destinatarului.

Pentru barbatii zodiei care sunt extrem de dedicati job-ului sau, puteti opta pentru un instrument de scris apartinand unui brand de renume : Paker, Jos Von Arx, Aurora, Cerrutii 1881, branduri disponibile pe Borealy.ro. Un business desk dotat cu accesorii pentru birou sau un glob pamantesc care leviteaza sunt idei potrivite si originale. Printre cele mai populare alegeri in materie de obiecte decorative se numara Globurile Bar Zoffoli, adevarate capodopore de arta care isi vor gasi locul in orice incapere.

Produsele de ingrijire a tenului si parfumurile sunt de asemenea in topul preferintelor pentru zodia Varsatorului. Daca vrei sa il faci sa se simta cu adevarat special, alege un parfum cu personalitate si un design masculin  – Parfum James Bond 007 .

Daca va doriti sa adaugati o nota personala cadoului, Borealy va ofera serviciul de personalizare gratuit prin adaugarea mesajului dorit direct pe produs sau pe cutia acestuia. 

Va invitam si in showroomul Borealy din Bucuresti, Str. Popa Savu nr. 74, pentru vizionarea si achizitionarea produselor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *