Cele mai noi produse Credan by Borealy

  In luna noiembrie, v-am pregatit noi produse si idei de cadouri deosebite pentru cei dragi ! Din gama cadourilor de lux by Borealy, piesele semnate de brandul Credan se numara printre cele mai rafinate si elegante produse.

Povestea Credan a luat nastere in anul 1965 si a reusit sa devina in scurt timp un brand de renume international, prezent in peste 75 de tari din intreaga lume. In Romania produsele Credan sunt disponibile pe Borealy.ro, intr-o gama extrem de variata si accesibila ca pret.

Pentru ca deja suntem in cautarea a cadouri de Craciun, pe Borealy.ro v-am pregatit o colectie impresionanta de icoane realizate din materiale pretioase, apartinand producatorului spaniol Credan. Daca doriti sa oferiti un cadou rafinat cu o valoare spirituala, o astfel de icoana este alegerea perfecta. Icoana Credan Cina cea de Taina este realizata pe un suport de lemn de inalta calitate, suprafata sa fiind evidentiata prin detalii placate cu aur galben. O adevarata opera de arta lucrata cu maiestrie de artizanii spanioli. Icoana Sfanta Familie, by Credan – made in Spain este un cadou de suflet, plin de emotie si eleganta in acelasi timp, care poate fi oferit cuplurilor pentru a fi asezata la loc de cinste in casa. Va invitam sa descoperiti intreaga colectie pe Borealy.ro si in showroomul nostru din Bucuresti !

 Pentru iubitorii sampaniei fine si a caviarului, Credan a creat seturi deosebite cu un aer regal pentru a le savura in stil mare. Set Frapiera si Pahare Prestige Cuvee Credan este realizat manual si contine o frapiera impresionanta ca si design , alaturi de sase pahare realizate din cristal pretios.

Suportul de Caviar Beluga Credan este dedicat celui mai scump si apreciat aliment in intreaga lume – caviarul. Acest suport este un adevarat obiect de decor cu o valoare deosebita, fiind realizat din cristal de Bohemia, ou de strut african, decorat cu cristale swarovski si insertii de aur galben. Un cadou care va fi apreciat atat de doamne, cat si de domnii rafinati.

Pasionatii de orologie isi vor dori sa aiba in colectia lor Ceasul Orbis Terrarum Credan, un adevarat tribut adus renumitului geograf Abraham Ortelius si o opera decorativa de mare valoare.

Va invitam sa descoperiti intreaga colectie de  cadouri Craciun pe Borealy.ro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *