Cadouri barbati: Accesorii de lux marca S.T Dupont

In materie de cadouri barbati accesorii de lux va recomandam calitatea ireprosabila a brandul francez S.T. Dupont disponibil pe Borealy.ro.

Compania S.T. Dupont s-a facut remarcata de-a lungul vremii si a beneficiat de aprecierea si respectul aristocratilor francez. Stiati ca toate produsele marca S.T. Dupont sunt realizate manual ? Accentul pus pe calitatea de exceptie au transformat acest brand intr-unul de talie internationala. De aceea, orice barbat elegant si rafinat si cu un anumit statut social trebuie sa aiba in colectia sa macar un accesoriu de lux marca S.T. Dupont.

Din gama cadouri barbati accesorii de lux puteti opta cu incredere pentru un instrument de scris sau un portofel semnat S.T.Dupont. O alegere eleganta si rafinata  care nu poate da gres !

Pe Borealy.ro incercam sa va aducem in atentie produse variate pentru toate gusturile. Pentru barbatii care opteaza pentru un look clasic va propunem o servieta din piele naturala, o curea cu un design masculin sau un portofel incapator si rafinat, trei accesorii care poarta amprenta producatorului S.T. Dupont.

Fumatorii stilati vor dori cu siguranta sa aiba un model de bricheta, un cutter de trabucuri sau un humidor marca S.T.Dupont. Maxijet Cigar Cutter S.T. Dupont este un model impresionant de bricheta si un accesoriu care va deveni indispensabil pentru orice barbat care apreciaza lucrurile de calitate.

 Cele mai noi accesorii de lux S..T Dupont disponibile pe Borealy.ro sunt modele deosebite de perechi de butoni confectionati din materiale pretioase. Un cadou perfect pentru barbatii cu stil care mizeaza pe imagine. Butonii poarta semnatura brandului francez si sunt disponibili in varianta aur galben, aur roz si confectionati din otel inoxidabil si paladiu. Se potrivesc atat tinutelor office, cat si celor de gala, precum un smoking negru.

Pentru barbatul business alegeti sa daruiti un instrument de scris de colectie, marca S.T. Dupont.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *