Bijuterii pentru Valentine’s Day

Borealy  va invita sa celebrati iubirea cu bijuterii pline de emotie, luxoase si de neuitat!

Povestea voastra de dragoste merita celebrata in cel mai special mod, alegand un cadou pe masura. Astazi va propunem cateva modele de bijuterii pretioase pentru doamnele şi domnişoarele rafinate !

 Ce ocazie poate fi mai potrivita decat Valentine’s Day pentru a rasfata femeia iubita cu o bijuterie de lux. Cel mai potrivit este sa alegeti o bijuterie cu cristale in forma de inima sau sa optati pentru culoarea rosu, simbolul etern al iubirii si al pasiunii.

Cercei Red Love Rubin 4 carate Argint 925 sunt alegerea ideala, alaturi de un inel decorat cu aceeasi piatra pretioasa – rubinul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un colier in forma de aripi de inger sau o cheita cu un design discret si romantic va fi cu siguranta apreciat deoarece trimite cu gandul la puritate si dragoste. Un accesoriu care ii va reconfirma femeii careia il veti oferi pretuirea si admiratia ce i-o purtati !

Daca sunteti in cautarea unui cadou mai consistent, un set format din colier, cercei sau inel este o alegere eleganta si rafinata !

 

 Valentine`s Day şi Dragobetele sunt ocaziile ideale pentru a surprinde partenera/partenerul de viaţă cu cadouri romantice emoţionante, de aceea va invitam sa alegeti darul perfect din colectia inele de logodna Borealy dedicata iubirii!
Descoperiti intreaga categorie Cadouri Valentine’s Day by Borealy  aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *