Bijuterii Cannes 2014

Cea de-a 67-a ediţie a faimosului festival de la Cannes a debutat acest an pe 14 mai. Acesta este unul dintre cele mai mediatizate festivaluri din lume care aduce o selectie impresionanta de filme si totodata aduna laolalta numeroase vedete internationale.  Spectacolul de pe covorul rosu este unul la fel de asteptat. Frumoasa actrita din Gossip Girl, Blake Lively, a avut o serie de aparitii spectaculoase pe toata durata festivalului.

Borealy va ofera cateva sugestii de bijuterii pentru  a avea un look asemanator cu cel pe care l-au avut vedetelor la Canees in acest an !

Blake Lively a strălucit într-o superba rochie semnata Gucci, alaturi de un set de bijuterii cu rubine. Culoare, lux si rafinament intr-un set elegant si pretios de bijuterii cu incrustatii de cristale zirconiu si cristale de rubin sintetic.

Blake Lively a stralucit din nou cu un al doilea look, de data aceasta unul mai sofisticat si elegant. Pentru o apariţie cuceritoare şi un look perfect, Borealy va recomanda sa purtati Colierul Incomparable Brilliant alaturi de o pereche de cercei delicati si stralucitori, placati cu aur alb si ornati cu cristale zirconiu.

Frumoasa actrita Nicole Kidman si-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei si o bratara Harry Winston.Va propunem o superba bratara din noua Colectie Borealy Dantelle cu diamante de zirconiu si decorată cu cristale de safir, cu un model – dantela elaborat, pe gustul femeilor moderne si exuberante.

Paz Vega a optat pentru o pereche de cercei chandelier care sunt in trend la momentul actual printre vedete. ​Un model impresionant de cercei chandelier by Borealy sunt  inspirati din lumea plina de glamour a filmului Great Gatsby. Stralucirea si designul unic pun in evidenta frumusetea si senzualitatea purtatoarei unor bijuterii de arta!


O aparitie care a uimit in acest an a fost si Jane Fonda care la 76 de ani arata spectaculos si a adoptat o tinuta eleganta si moderna, completata de o pereche de cercei indrazneti. Inca o dovada ca varsta nu conteaza ! Borealy va propune perechea de cercei Chandelier Marguerite Red, o pereche de cercei statement, moderni si pasionali, perfecti pentru a pune in valoare cele mai elegante si creative tinute!

Cerceii Organza by Borealy sunt placati cu aur alb si incrustati cu cristale Swarovski, ideali pentru orice tinuta eleganta. Fiecare piatra de cristal a fost prinsa manual in montura elaborata a acestor cercei, al caror model impleteste cate trei gratioase 8-uri, in cazul fiecarei piese.

Cercei True Safir Argint by Borealy sunt remarcabili prin lungimea lor generoasa, pe gustul doamnelor şi domnişoarelor cărora le plac modelele candelabru. Vor atribui accente glamourous rochiilor de cocktail, de ocazie, chiar si tinutelor office, mai ales celor in nuante de galben, negru, alb, portocaliu, chiar si argintiu, daca avem in vedere o vestimentatie de petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *