Colectia de ceasuri Scuderia Ferrari

Barbatii nu au multe opţiuni în alegerea bijuteriilor, ceasul fiind accesoriul cel mai purtat si cel care iese în evidenţă. Ceasul potrivit va accentua ţinuta si va pune in valoare eleganta si rafinamentul barbatului. Special pentru barbatii pasionati de sport a fost lansata colectia Scuderia Ferrari, o colectie inspirata de distractia si entuziasmul curselor si care poarta culorile emblematice ale echipei Ferrari de Formula I. Scuderia Ferrari  este numele singurei echipe de Formula 1 care a participat la toate editiile Campionatului Mondial de Formula 1 (peste 800 de starturi) si s-a remarcat drept lider detaşat al clasamentelor de concurs.

Pe Borealy.ro puteti gasi ceasurile care fac parte din aceasta colectie aici.

Aceasta colectie se potriveste totodata si persoanelor care doresc sa iasa in evidenta prin accesorii cu un design special şi ale căror ţinute vor fi cu usurinta remarcate daca sunt accesorizate cu un asemenea model de ceas. Designul colectiei intrneste atat atributele estetice ravnite deopotriva de barbatul sportiv, modern, dar si de cel clasic.

Un cadou de cursa lunga pentru domnii pasionati de curse, Grand Prix-uri si viteza care va impresiona cu siguranta persoana caruia il veti darui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *