Cadouri de Valentine’s Day

http://www.cadouri-originale.ro/media/catalog/product/cache/1/small_image/135x135/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/m/e/medalion009.jpg

Alegerea unui cadou de Valentine’s Day este uneori dificila, doresti sa ii oferi ceva deosebit, care sa iti reflecte iubirea si care in acelasi timp sa i se potriveasca.

 

Hobby-ul principal al femeilor – shoppingul nu prea ii atrage pe barbati, iar de Valentine’s Day ti-ar putea da chiar mai multe batai de cap decat de obicei, sa gasesti ceva special.

Nimic nu poate fi mai frumos decat o bijuterie,  care se poate pastra ca amintire o vesnicie, un cristal Swarovski in culoarea iubirii tale, un cristal stralucitor si perfect ca sentimentele tale.

Un alt cadou ce va impresiona cu siguranta este trandafirul de aur de 24k. Orice femeie il va iubi si il va pastra mereu alaturi.

Daruieste-i cu o zi inainte de Valentine’s Day un trandafir de aur si un biletel cu mesajul:

„Numai femeia speciala din viata mea primeste un trandafir de aur etern ca si dragostea mea!” sau cu mesajul

„Te voi iubi pana se va ofili acest trandafir de aur.”

Poti sa ii oferi si un colier Floare dintr-un singur Cristal Swarovski intr-o culoare adanca ca oceanul si iubirea ta, alaturi de un mesaj special: “Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *